Storkjøkkenpartner AS
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Storkjøkkenpartner AS

Vi leverer storkjøkkenutstyr som Rational kombidampere, isbitmaskiner, vaskerimaskiner, kokegryter, vekter, oppvaskmaskiner, juicemaskiner, kjøle og fryserom.

Storkjøkkenpartner AS er en leverandør av storkjøkkenløsninger for hele Ho-Re-Ka-markedet. Plassert i Kristiansand, hvor vi arbeider med forprosjekt, utreding, engineering, levering og montering av storkjøkkener i alle størrelser.

Storkjøkkenpartner AS er en del av Myhrvold Gruppen, som siden 1909 har tjent kunder i Skandinavia, og har utviklet seg til å bli landets klart største leverandør til storkjøkken, supermarked og næringsmiddelindustrien i Norge.  

Vi har en lang rekke høykvalitetsprodusenter i vår portefølje, blant annet markedslederen RATIONAL.

Medlemsbedrift i BFSN - Bransjeforening For Storkjøkkenleverandører i Norge.

Autorisert godkjent leverandørbedrift i StartBANK - Byggenæringens Landsforening (BNL) - Seriøsitet i byggenæringen"  Vi er også medlem av ElRetur - aktivt forsvarlig miljøorientert avfallsbehandling.

Selskapene Storkjøkkenpartner AS og Myhrvold Gruppen er særdeles økonomiske solide og en del av 130 medarbeidere med fagfolk i alle ledd, bl.a. kokker, ingeniører, og er relatert fra våre ulike kundegrupper. Derfor kan vi være meget løsningsorienterte og forstår de utfordringene vi kan bistå være kunder med. 

Et velutbygget teknisk nettverk med FDV database, delelager, og et landstekkende apparat med presonell av egne og spesialopplærte teknikere sikrer våre kunder en rask og effektiv assistanse.

Vi visualiserer gjerne ditt nye kjøkken!

 

 

 

Trykk ENTER for å søke