Storkjøkkenpartner AS
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Coldline

Vi tar vare på maten din
Siden 1995 har COLDLINE designet teknologier som forenkler det daglige arbeidet til kokker, konditorer, bakere, pizza- og iskremprodusenter. Ambisjonen er å forutse markedets behov ved å tilby innovative løsninger for konservering av matvarer.

Fra eiere av små bistroer til sjefskokker på storkjøkken, hvem som helst kan velge den mest passende teknologien for å dekke produksjonsbehovet.

Én families visjon
Coldline ledes av en familie som er trofast mot sine idealer: en lidenskap for arbeid og et ønske om å innovere; et solid fundament som har tillatt oss å oppnå viktige mål takket være den konstante utviklingen av produkt og bruk av de beste teknologiene i produksjonsprosessen.

Forankret i fortiden, gleder seg til fremtiden
I fornyelsens ånd, med vår oppmerksomhet rettet mot miljømessig bærekraft, ønsket vi å regenerere et viktig industrikompleks i vårt nærområde, og gjøre det til vårt hovedkvarter og produksjonssted.

Transformere måten vi tenker om teknologi
Teknologisk innovasjon, enkelhet i form, modularitet og brukervennlighet er prinsippene som inspirerer til forskning og utvikling. Vi er forpliktet til teknologisk avanserte løsninger som tilbyr konkrete fordeler for fagfolk i HO.RE.CA.

Design enkelhet
Hvert år lager vi ideer og løsninger som resulterer i mange patenter. Vi samarbeider med University of Padua og andre viktige forskningssentre i en av de viktigste internasjonalt anerkjente regionene for kulde, nedkjøling og frysing.

Kvalitet uten kompromisser
Alle enhetene er testet i våre laboratorier under ekstreme forhold, slik at vi kan tilby apparater som gir optimal ytelse selv når de utsettes for intensiv bruk. For å sikre utmerket kvalitet, overvåkes alle prosesser nøye av kvalifisert personell i samsvar med UNI EN ISO 9001: 2015 standarder.

Våre produkter er resultatet av våre strenge tester
Med våre bedriftskokker studerer vi effekten av nedkjøling av matvarer. Alle våre nye produkter er testet i et moderne matlagingssenter som vi opprettet for å utsette våre blåsekjølere, kjølesystemer og deighevere for omfattende tester.

Produksjonen er vår styrke
Vårt moderne produksjonssenter ligger med et areale av 22 000 m². I hjertet er et automatisert system for behandling av rustfritt stål, den første installasjonen i sitt slag i Europa.

1
Viser 1 til 6 (av 6 produkter)

Trykk ENTER for å søke